Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

Kulku on läsnä

Kulku on läsnä

Pelaan lasten palikkapeliä treeniosilla ja palaset vaan loksahtelevat paikoilleen. Pk1, hallikausi ja pk2 sujahti nätisti purkkiin ja mäkikausikin on paria viikkoa vaille valmis. Lähinnä ihmetyttää, miten en ole viimeiseen kolmeen vuoteen päässyt ehjänä edes tähän vaiheeseen.

Hallikauden jälkeen kävin Portugalissa lyömässä n. 400 km kahdessa ja puolessa viikossa tiskiin. Viidestoista leiri Monte Gordossa oli parasta tekemistä kalastajakylässä ikinä ja kotiutuminenkin onnistui mainiosti. Leiriin mahtui 3*tv-kova, 2*reipas+mäet ja 2*pidemmät vedot. Leirillä tuli tehtyä eräänlainen ennätyskin, kun kortit tulivat perille n. 4 viikkoa miehen jälkeen.

Suomessa olen lyönyt Karhuviestin, Länsiväyläjuoksun, pitkiä vetoja ja 90-45s mäkivetoja. Toukokuussa kaivetaan nopeusreservi radalla väkisin esiin, hiotaan lyöntikunto maastokisoilla ja katsotaan, että palikat eivät lopu kesken ennen juhannusta.
Panu Ristiharju

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
  • Posted On: 28th huhtikuu 2014
  • By:
  • Under: Panu

Leave a reply