Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

We are the Samppions!

We are the Samppions!

Mainiota syksyä arvon lukijat!

Pyörä pyörii ja hommat etenee. Urheilu-uralla Suomen kärki lähestyy ja oman puolueettoman tiedotuskanavan tarve on käynyt liian suureksi. Samppionin kautta tämä tarve poistetaan.

Ajatus omasta nettisivusta on kytenyt mielessäni jo vuosia. Epäilykset omasta kirjoitustaidosta ja lukijoiden puutteesta ovat kuitenkin lykänneet nettisivun perustamista. Syksyllä palaset alkoivat loksahdella kohdalleen, kun lapsuuden ystävän ideasta Samppioni sai alkunsa. Innostuin ideasta suunnattomasti ja tässä sitä kirjoitetaan ensimmäistä julkaistavaa kirjoitusta.

Samppionissa yhdistetään huipulle pyrkivien nuorten urheilijoiden sivut yhden pääsivun alle ja siten edistetään jokaisen näkyvyyttä. Omalla sivullani tulen avaamaan juoksu-urheilun ihmeellisyyksiä, sekä spekuloin lakonisella tyylilläni elämää urheilun ulkopuolelta, jos sitä vielä löytyy.

Ps. Avautumiset yleisurheilun turhuudesta ja puujalkavitsien mauttomuudesta voi iskeä anonyymisti kommenttina! Muodikkaisiin vihapuheisiin voi laittaa nimimerkin.

Samppionin sienestysosasto kiittää ja kumartaa!

-Panke

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

1 Comment

  1. Panu · 7.12.2012 Reply

    Jee, avatar?

Leave a reply