Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

Portugalendaler

Portugalendaler

Luminen Suomi vaihtui joulun jälkeen nopeasti aurinkoiseen Portugaliin. Algarven Monte Gordo on tullut jo tutuksi, sillä menossa on kymmenes tai yhdeksäs harjoitusleiri näillä nurkilla. Laskutkin ovat menneet jo sekaisin. Leirin pituus on tällä kertaa päivää vajaa neljä viikkoa.

Leirin alkuosa sujui hieman nihkeästi alapohkeen kipuilun takia, joten tein osan harjoitteista fillarilla. Onneksi vaivasta ei kehkeytynyt mitään vakavampaa ja viimeisen viikon olen treenannut normaalisti ilman pelkoa akillesjännevaivoista. Suomalaisia kestourheilijoita paikalla on noin kolmisen kymmentä ja olemme saaneet aikaiseksi hyviä ryhmäharjoitteita.

Menossa on leirin kevyin viikko ja eilen vietin hyperaktiivista lepopäivää rannalla (toppatakki päällä) ja kylällä pyörien. Leirin oheisaktiviteetteihin on kuulunut lähinnä lihas- ja ruokahuoltoa, änäriä ja viiksien kasvattelua, joista pari viimeistä kohtaa olen todennut melko toivottomiksi tehtäviksi.

-Panke

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
  • Posted On: 16th tammikuu 2013
  • By:
  • Under: Panu

Leave a reply