Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

STX

STX

No niinhän siinä kävi, että huikean hallikauden jälkeen STX parkkeerasi telakkansa meikäläisen takalistoon ilman minkäänlaista valtion avustusta. Tarkempi lokaatio on jossain gluteus minimuksen ja tensorin huudeilla, tosin eihän tällä metsurin tuntoaistilla kauhean tarkasti voi sanoa mihin sattuu. Enitenhän vammassa ihmetyttää, se että hallikausi ja keventelyjakso olivat onnellisesti takanapäin, kun ensimmäiset oireet alkoivat ja kaiken piti lihashuollosta alkaen olla paremmin kuin ennen.

Hallikauden jälkeen otin pari napakampaa hierontaa, sen jälkeen pari kevyttä lenkkiä, yksi kiihtyvä lenkki ja sukset jalkaan. Eli aika tutulta kuulostava aloitus uuteen peruskuntokauteen. Ironista sinänsä, että teen hiihtoharjoitteita säästääkseni jalkoja ja välttääkseni vammat. Yhden oikean harjoitteen kerkesin rykäistä, kunnes pakara veti itsensä käsittämättömään soiroon. Kävelykin tuntui hankalalta, kun perseosasto oli niin jumissa, lisäksi säteilyä tuntui kantapään seudulla asti. Noh jumit ja säteily hoitui nopeasti alta pois, mutta tilalle tuli juostessa hiipivä kipu yläpakaraan.

Säteilyn perusteella pääteltiin, että jossain täytyy olla hermo puristuksissa, eikä vaivaan oikeastaan muutakaan loogista selitystä ole, sillä mitään kramppia tms. en ole havainnut.  Tiistaina Heikki asetteli hellän napsahduksen saattelemana ristiluun oikeaan asentoon ja kävelin kämpille niin kuin en olisi ikinä ennen osannutkaan kävellä. Harmi vaan, ettei kipu juostessa hävinnyt, vaan alkoi kertoa olemassa olostaan siinä 15 minuutin hölkkäilyn jälkeen.

Nyt on takanapäin puolitoistaviikkoa juoksematonta pätkää, mikä ei sinänsä ole vielä mitään – kuumeflunssakin olisi pahempi. Harmittavimman vammasta tekee se, että keskiviikkona pitäisi jättää nämä lumet taakse ja ottaa Lufthansan teleportti Gordon kesään. Ajatus loukkaantuneena etelään lähtemisestä on jotenkin todella vastenmielinen – olen kokenut sängyllä loikoilun riemun Gordossa jo ihan riittävän monta kertaa. Ei hienoja harjoitusolosuhteita ja pikkuisen vajaalla budjetilla tehtyä leiriä pysty ottamaan edes lomana.

Leiribudjetista päästään nopeasti kaikkialla vellovaan keskusteluun huippu-urheilusta. Eilen A-streamissa Valavuori mainosti YLLÄTTÄEN Veikkauksen monopolin purkamisen puolesta ja Palanderkin oli päästetty kaljuineen ruutuun hengailemaan. Hienosti oli kaivettu faktat Ruotsin ja Suomen sponsorointitulojen välisistä eroista. Pystyn jo näkemään sieluni silmin, kun neropatit keksivät tehdä selvityksen siitä, miksi Ruotsissa huippu-urheilu on paremmin kaupallistettua ja brändättyä, vaikka Ruotsissa on osattu yritysten, vaatemerkkien, kauppaketjujen yms. brändääminen aika paljon paremmin kuin meillä täällä.

-Panu

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
  • Posted On: 9th maaliskuu 2013
  • By:
  • Under: Panu

Leave a reply