Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

Syksystä Gordon kesään ja takaisin talveen

Syksystä Gordon kesään ja takaisin talveen

Syksyn vk-mylly toimi ja mies on huikeassa nylkkykunnossa. Tällä kertaa blogihiljaisuus ei ollutkaan merkki rikkoutumisesta, vaan kohtalaisesti sujuneista reeneistä. Tuo syksyn pk/vk-painotteinen harjoittelu on vaan niin tylsää, ettei siitä jaksa jauhaa. Nylkky!

Testin perusteella anakynnyksen vauhti oli kovempi kuin koskaan. Niin sen testin.. Joulukuussa kävin Pajulahden leveällä matolla puhaltamassa huikeat 63 ml/min/kg tauluun. Eihän näillä ominaisuuksilla pitäisi mitään kestojuoksua harrastaa, mutta kun voitontahto ajaa radalle.

Joulun jälkeen suuntasin Monte Gordoon hakemaan vauhteja hallikautta varten, mutta vihkoonhan se meni. Siellä ei vaan näemmä voi kestää kasassa. Ensin oli polvitaipeen kanssa ongelmia ja sitten jalkapohjan. Nilkat ja pohjeluut vaan pitäisi saada pysymään auki. Ei siis pitäisi poistua Heikin luota.

Kolme kovaa treeniä kahdeksasta sain vietyä läpi. Se ei ole ihan hirveästi kolmeen viikkoon, mutta ei kunto mihinkään ole hävinnyt. Hallikausi vaan puskee ryminällä päälle. Onneksi Serkku Sami piti huolta, että edes joku kämpästä juoksi määrää.

Koska Gordon reenit pystyttiin kuittamaan yhdellä lauseella, niin vitsailin, että voisin ruveta kirjoittamaan ruokablogia. Arkena pihisteltiin ja syötiin terveellisesti, mutta kurin pettäessä mätettiin KFC:ssä maha täyteen rasvaa. Kyseinen pikaruokalahan ei ollut leirin pahin ylilyönti, sillä Taviran ostarin meksikolaisen ravintolan tupla-annos sisälsi varmaan 4000 kcal, mut kyl se extranacholautanen oli sen arvoinen! Viimeisen päivän haudutettu lammas aasialaisessa Western Ranchissä oli kyllä maistuva, joskin ristiriitainen kokemus.

Niin hallikausihan tyrkätään käyntiin Botniassa 1.2. Matkana tappava 3000 m. Onneksi se on niin rehellinen kestomatka, ettei mitään järkyttävää ratasettiä tarvitse olla alla, jotta voi juosta hyvän tuloksen. Siitä sitten Rolloon tahi Roihin tahkomaan kirnua.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
  • Posted On: 21st tammikuu 2014
  • By:
  • Under: Panu

Leave a reply