Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

Tasapainoilua

Tasapainoilua

Syksyn pk-kauden ensimmäinen neljän viikon harjoittelukokonaisuus päättyi tasapainoiluun, kun vaaka meinasi kallistua kuluttavan puolelle. Montun merkit olivat ilmoilla: väsy painoi, kone ei käynnistynyt ja sykkeet laahasivat. Montun kaivaminen lopetettiin heti alkuunsa ja kova viikko vaihdettiin keventelyyn.

Kevyemmän viikon jälkeen mono on ollut syönnillä, ja intoa on ollut aivan liian paljon. Juoksu tuntuu paremmalta kuin koskaan – osittain sen takia, että jumppasin ylimenokaudella kuin pieni eläin. Fysioterapeutin avustuksella lantionhallinnan puutteita on korjattu. Tulokset alkavat näkyä, tosin pessimistin on ollut vaikea tuntea, ovatko muutokset varmasti positiivisia.

Kroppa on vedetty äärirajoille. Montut, motit ja vammat on vältettävä. Tasapainoilu kuluttavan ja kehittävän välillä on kestävyysjuoksun harjoittelun suola. Oikeastaan ensimmäistä kertaa urallani tiedostan, että paikat eivät kestä ikuisesti. Pienet kolotukset kertovat, että jokunen kilometri on tullut juostua. Malttia tarvitaan, muttakun kolotus ja alkava vamma on niin vaikea erottaa toisistaan – samoin kun pikku väsy ja alkava mottipotti.

Kalenteri väittää, että kohta tulee lunta. Mika-Jalmareiden on aika kasvattaa viikset ja varailla Portugalin matkat. Ei vais, vertaus oli huono, koska kalja ei maistu, vaikka seura olisi priimaa, ja mies haluaisi palavasti töihin. Työskentely ei vaan oikein ole vaihtoehto, koska ylimääräiset painot vaa’assa vaikeuttavat tasapainoilua huomattavasti. Pöljää vuotta haetaan. Kelloon on lyötävä mahdollisimman kova aika.

PS. Miksi täällä viljellään vaikeita lauserakenteita ja käytetään liikaa passiivia? PPS. Mika-Jalmarilla ei ole varaa Wordiin, eikä halua käyttää muita proofing-keinoja. Grammar-Natsit hajotkaa.

Blogitiivistelmä laiskureille ja niille, joille ajatukseni juoksee liian nopeasti:
-Juoksu tuntuu paremmalta kuin koskaan
-Lantionhallinan kanssa jumppaillaan
-Monte Gordossa leireillään TAAS
-Movember!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Leave a reply