Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

Valoa!

Valoa!

Pilkahdus tunnelin päässä on häilyvä, mutta jotain näkyy kuitenkin. Sm-hallien jälkeen harjoituspäiväkirjaan on kirjattuna yksi kova treeni juosten ja treenejä ylipäätään aivan liian vähän. Harjoittelemattomuus ei tee hyvää tälle kropalle, mutta valitettavasti pakara päätti murskata kesän odotukset. Portugalin leiri jäi väliin ja tilalle tuli loputon kierre tutkimuksia ja arvailuja. Vieläkään ei ole täysin selvää mikä pakaraa vaivaa, mutta juoksu alkaa olla mahdollista. Täysin kivuton lonkan seutu ei kuitenkaan ole, joten jätetään riemusta hyppeleminen hamaan tulevaisuuteen.

Pohjalta saa taas kerran kesään tähdätä. Ensimmäiset juoksulenkit ovat kunnon puolesta 20min kohdalla käsitelty, tosin nopeasti idea taas löytyy, kunhan vaan pääsee täysillä juoksemaan. Harjoittelu on viimeiset seitsemän viikkoa koostunut lähinnä klooriveden pärskyttelemisestä, tasatyönnöstä, fillaroinnista ja salilla häröilystä. Onneksi kasia voi juosta treenaamattakin. Pikkulinnut tosin laulaa, ettei Hammin peesistä lykitä ennätyksiä ensi kesänä.

Se on taas vaan ilosta synnyttävä Kalevan kisoihin. Samaa rataa mennään siis kuin kahteen edelliseenkin kesään. Kevään kisat taitavat jäädä haaveeksi. Sm-maastot olisi juostu lähellä ja nurmiratakin näyttää mielenkiintoiselta. Noh 2015 on taas Imatran vuoro, joten jos sitä siellä viimeistään pääsisi miesten sarjaan mukaan.

Tämä kirjoitus ei muutes mitenkään käsittele Valoa, tai sitä kohti hapuilevaa SUL ry:tä, vaikka analyysiryhmän raportti onkin karmaisevaa luettavaa Parikkalan Urheilijoiden edustajan näkökulmasta. Paikallisella seuralla on hyvä draivi päällä ja kesälle on suunnitteilla mielenkiintoisia tapahtumia. Kunniakierroksen varainkeruu on lähtenyt käyntiin varsin nihkeästi, mutta loppukiri tulee olemaan hurja!

Ensi kerralla toivottavasti vähän vähemmän synkkää settiä – Panke

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
  • Posted On: 15th huhtikuu 2013
  • By:
  • Under: Panu

Leave a reply