Samppioni - nuoria huippuja tukemassa!
Close Notification
Open Notification

Växjöö, Vääksy, Vekhöö, Vehje

Växjöö, Vääksy, Vekhöö, Vehje

12.2. klo 19:26 sähköinen pyssy päästi piun. Kiroan hiljaa mielessäni huonoa starttia – olisin halunnut kärkeen. Normaalisti pääsen kärkeen halutessani. Siirrän ajatukset nopeasti toisaalle – on muutes uskomattoman hieno halli, vaikka ilma onkin trooppinen. Ei älä mieti huonoa ilmaakaan, vaan hilaa itsesi kärkeen ja tee tästä sellainen juoksu kuin oli tarkoitus.

 

”Kolmekaks puol!” huutaa Tommy naama punaisena. Kolmensadan kohdalla olen viimein kärjessä ja kiilaan vauhtia kovemmaksi. Pari kierrosta hujahtaa ilman yhtäkään järkevää ajatusta. Seitsämän sadan kohdalla tajuan, että jänis hyppää kohta sivuun. Äläkatotaakseäläkatotaakse! Ei vitja mä katoin taakseni ja me ollaan Ipen kanssa kohta irti muusta porukasta! Huh on muutes aika siistiä johtaa maaottelua! Täähän menee just niin kuin pitääkin!

 

”Kom igen nu killar! Hejaheijja!” (tai jotain sinne päin) kannustaa ruotsalaisyleisö, mutta hetkinen nehän huutavat vasta kun ollaan menty ohi – taidetaan johtaa jonkin verran. ”Hyvä pojat! Pitäkää vauhtia!” luulen kuulevani Tommyn huudon. Enää viissataa, täähän on helppoa.

 

Kello kilistää ja kuvittelen laittavani viimeiset vaihteet sisään. Eihän niitä enää meinaakkaan olla. Kuka tän mondon tilalle kävi vaihtamassa upottavan suon. Noin siinä menee Ipe ohi, milloinhan muut tulee? Enää viimeinen suora. Ei vitja kun juoksu on hajalla. Osaankohan mä juosta enää ollenkaan, eiku ainiin nää on niitä happoja. Ei vitja näytän varmaan ihan tuulimyllyltä. Hähää siellä ne muut taistelee tuulimyllyä vastaan! Santso pantso ja don kihot. Ei vitja eikö sieltä muita muka tule enää ohi? Mitä ihmettä norjalainen! Ainiin tässä kisassa on norjalaisiakin!

 

 

Riisutusta ajatusten virrasta jokainen voi päätellä, että viimeinen suora oli pitkä – aivan käsittämättömän pitkä. Olisi kiva tietää mitä joukkuetoveri ajatteli samoilla kellon lyömillä. Harmi etten nähnyt Ipen tuuletusta. Oli kuulemma legenda. Kellohan pysähtyi aikaan 3:51.58, mikä tarkoittaa uutta halliennätystä. Otettiin melkein kaksoisvoitto. Ruotsia lyötiin pisteissä pataan 11-3.

 

Aika mainiot maajoukkuedebyytit iskettiin tiskiin! Käsittämätöntä ettei näin hienoa suomalaisonnistumista näytetty telkkarista! Sen sijaan Green Tregaron viimeistä pudotusta näytettiin hidastettuna kolmesta eri kuvakulmasta. Hyvä vaan sensuroida kestävyysjuoksijoiden onnistumiset ja manata huonoa tasoa. No joo, enhän minä edes tiedä näytettiinkö Suomessa Ruotsin television lähetys eri selostuksilla ja onhan Green Tregaro aika paljon miellyttävämpää katseltavaa, kuin karvaiset kestomiehet(pojat).

 

Reissuhan oli kokonaisuudessaan todella mahtava! Yleisurheiluperhe, uuh mikä ihana somelainen perhe ja niin poispäin. Arvatkaa muutes kuka on meikän lempi sketsihahmo? Harmi vaan ettei nimikaimalla ollut oikein monosyönnillä. Ratarikko tonnivitosella on muutes aika jännä. Espoon toisiks reteimmän kasin miehen sanoin oishan sen Karimin ratarikon voinut katsoa läpi sormien, jotta tulosliuska näyttäisi ynnä muuta aikoja ruotsalaiselle.

 

-Pantse

ps. Akille kiitokset kuvasta! Ei näemmä koko aikaa tarvinnut huoltaa lihaksia.

0saves
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
  • Posted On: 12th helmikuu 2013
  • By:
  • Under: Panu

Leave a reply